Едва ли има човек, който не обича да получава подаръци.

...
Едва ли има човек, който не обича да получава подаръци.
Коментари Харесай

Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на жените, защото ще ги ядосате

Едва ли има човек, който не обича да получава дарове. Това важи изключително за дамите, които биват глезени от техните половинки. На тях евентуално им е мъчно да търсят подарък, изключително когато дамата не е споделила какво желае. Ето за какво сме ви приготвили лист с някои неща, които в действителност биха вбесили една жена, в случай че ги получи за подарък.

Дрехи – ще ви се получи добре, в случай че улучите размера ѝ, само че това е мъчно постижимо. Освен това дрехата би трябвало да бъде по усета на дамата. Ако сте дружно от доста години и познавате желанията ѝ, евентуално ще се справите. В противоположен случай обаче, просто не купувайте дреха без нея.
Какъв е съвършеният подарък за него съгласно зодията
Коледа от ден на ден наближава, а ние към този момент сме създали лист с подаръците, които ще вземем или най-малко главните неща. Ако обаче сте от хо...
Прочети повече
Кантар, фитнес апарат или карта за визити – това е нещо, което дамата сама ще си вземе. Ако ѝ го подарите вие, несъмнено ще я вбесите. Тя ще го одобри като намек за събаряне на непотребни килограми и ще ви зададе огромния въпрос, а точно – „ дебела ли съм? “. Едва ли някой мъж желае да чуе това.

Сувенир – дамата има вътрешен нюх за обзавеждане и в случай че домът се нуждае от хубав сувенир, тя ще го купи сама и ще го поставите на точното място. Не рискувайте с покупката на сувенир, тъй като надали ще уцелите усета на обичаната си. А и няма да вникнете в нейните визиите за неговото място вкъщи. Само ще събира прахуляк без да прави никаква работа.

Евтино украшение – в случай че смятате да подарите на половинката си украшение, по-добре похарчете повече пари, а не влизайте в първия магазин за евтини бижута, който видите. Тя към този момент не е малко момиче, с цел да си купува сходни, а зряла жена с изискан усет, която заслужва скъпо украшение. Има доста красиви бижута по джоба на всеки – сребърни, златни, с камъни сваровски или с естествени камъни.

Уред за готвене – почтено казано са комфортни и нужни за всяка стопанка, само че в случай че и подарите апарат за готвене, като че ли ѝ казвате, че мястото ѝ е там, че не я познавате задоволително, с цел да ѝ подарите нещо по-хубаво, а и уредите за готвене са по-скоро подарък за цялото домакинство, не особено за половинката ви.

Подарък за вас – от време на време мъжете подаряват на дамата до себе си нещо, което в действителност желаят те. Така е отлично – ще можете да го ползвате, когато пожелаете, само че забравете, че ще зарадвате половинката си. Ако смятате да подарите техника, помислете от какво има потребност тя, не вие. Може да ѝ купите апарат за разкрасителни процедури и вкъщи, релаксираща вана за крайници или апарат за масаж. Мислете в тази посока.
6 подаръка, които да не подаряваме и да не одобряваме
Всеки един от нас харесва и обича подаръците, изключително тези, в които е вложено усърдие, внимание и предпочитание. Има обаче и такива изненад...
Прочети повече
Козметика за избрана възраст – истината е, че всяка жена желае да се поддържа с качествена козметика, просто държи самата тя да си я купува. Все отново, не върви половинката ѝ да купува козметика за 40 + или всяка друга възраст, тъй като това си е увещание, а дамите са чувствителни на тази тематика. Не рискувайте тя да намерения, че я смятате за остаряла.

Плюшени играчки – плюшено мече с огромни размери несъмнено ще провокира трогване у всяка жена, само че единствено след минута ще се появят въпроси за това къде да го постави и какво да прави с него. Ето за какво няма необикновен смисъл да харчите пари за играчка. Може да добавите нещо мъничко

към подаръка, само че играчката с огромни размери е просто несъвместима с дома на към този момент порасналото момиче.

Пари – за всеки различен ден са подобаващи, само че не и за празник, изискващ подарък. Самото чувство да получиш нещо в красива опаковка, без да знаеш какво, е това, което развълнува дамите. Така че по-добре измислете нещичко, в сравнение с да ѝ дадете пари на ръка.

Книга с предписания – я, стига! Ако жена ви обича да готви, тя евентуално знае много предписания и сама събира такива от интернет, списания и така нататък Ако пък не обича да готви, какво би правила с книга с предписания? При всички случаи от такава няма никакъв смисъл.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР