Едва ли има човек, който да отрече всеобщата истина, че

...
Едва ли има човек, който да отрече всеобщата истина, че
Коментари Харесай

Женските компании издържат повече на купон от мъжките

Едва ли има човек, който да отхвърли всеобщата истина, че в заведение женските компании са извънредно мощно оръжие - за свалки, за повишаване на положителното въодушевление и за щуро прекарване. Дори и най-срамежливите и скромни дами от време на време демонстрират неподозирани свои страни, изключително когато усещат стабилната поддръжка на войска съмишленички, решили най-малко за една вечер да скъсат оковите на предразсъдъците.

Почти няма и нощно заведение, което да не е посветило вечер единствено на дамите, така наречен Ladies night. На тези купони стратегия е таргетирана за тях, комплиментите и подаръците са за тях, специфичните промоции на питиета - също.



Така е, тъй като дамите несъмнено са купонджийки. За разлика от мъжете, те по-смело и самоотвержено се хвърлят в купона и включват в план-графика си излизане с компания вечер по-често.

Според данни на La Cubanita се оказва, че точно нежната половинка бие по точки, от дълго време преодоляла комплексите за равноправност. Жената напълно намерено декларира своята самостоятелност, все по-откровено показва и ползва клопките на магнетичния си съблазън.

Фигурата е преди всичко (но алкохолът не пречи)

За да пазят формите си, дамите се стопират най-вече на стартери, салати и брускети с черна багета. През зимата обаче диетите отстъпват пред апетита и девойките си разрешават салата и главно, даже и десерти.

Според La Cubanita при твърдия алкохол водката заема лидерската позиция в женската компания, съпроводена, несъмнено, със сладки шотове. Традиционната дамска напитка - виното, нормално е бяло или розе, само че се пие в огромни количества. Топ 3 коктейлите за женски задруги са Mai Thai, Mohito и Margarita.

 Снимка 308862

Истината обаче е, че дамските компании по хипотеза са шумни, изпълнени с сила и подготвени за подвизи. Затова и рядко им е необходим алкохол, с цел да издигнат настроението. Обикновено идват с настройка за страховит ваучър, а танците стартират още със старта на вечерта

Жените устоят до сутринта

Без значение каква е повода за празненството, женските компании съвсем постоянно " закриват празненството ". А когато мотивът е специфичен, купонът е на цялостни обороти до сутринта.

Женски компании се събират постоянно и поради рождени дни, абитуриентски балове и " свещената " съботна вечер. Средната численост на такава група е сред 15-20 девойки, до момента в който мъжката - към десетина.

 Снимка 308863

Дамските дружини държат повече на алкохол от мъжките. Но очевидно общественият им ген за благовъзпитание се е запазил, защото дамите рядко си разрешават неловки обстановки поради несъразмерна консумация на спиртни питиета. Но " почерпените девойки " нормално постоянно са в центъра на купона и стават неотлъчна компания на диджея.

Нежни ловни дружинки

Часове преди излизане, дамата се е погрижила за прическата, грима и специфична рокля, която е ново шопинг завладяване или от дълго време чака своя ред в дрешника.

Оказва се - още веднъж съгласно La Cubanita, - че постоянното подкрепление не е спънка някоя жена да си тръгне с джентълмен. Напротив, триумфът на една подтиква намирането на ухажори и за другите.

Най-често първата крачка е посредничеството на сервитьора, който да почерпи набелязаната дама с пиво от мъжа от отсрещната маса. Следва още едно пиво, и по този начин - до момента в който запознанството не се случи. А откакто джентълменът е пробил стената на компанията, той автоматизирано се " разчиства пътя " и на своите другари.

 Снимка 308864

Други способи за " стопяване на леда " са кавалерът да изпрати закачливо обръщение и телефонен номер, написани на салфетка, още веднъж посредством посредничеството на сервитьора.

Ако би трябвало да обобщим, нормално дамските компании са привлекателен център за мъжките погледи, тъй като са шумни, мощно забележими и атрактивни. Първи деяние подхващат представителите на мощния пол. Нерядко обаче и някоя дама, решила, че към този момент й е скучно измежду приятелките, сама подема самодейността.

Когато се осмели да заприказва избраника си, резултатът постоянно е сливането на нейната и неговата компании. Пак постоянно те дружно затварят и заведението.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР