Едва ли има човек, който да не страда от някакъв

...
Едва ли има човек, който да не страда от някакъв
Коментари Харесай

Жените с тези имена са страшни комплексарки


Едва ли има човек, който да не страда от някакъв комплекс за непълноценност. 

Някои съумяват да се стимулират от него и да се заредят с сила и сили, с които да реализират задачите си. При други той провокира единствено отчаяние, което съвсем постоянно води до меланхолия. 

За разлика от мъжете, дамите са извънредно прочувствени и по тази причина от време на време им е доста по-трудно да претърпяват личните си провали и провали. А дамите с тези имена са толкова неуверени в себе си, че се трансформират в комплексирани и послушни домакини, които в никакъв случай не желаят нищо за себе си.

Ето какви имена носят те:

Алина

Преведено от гръцки името значи " благ делегат ". Още от най-ранно детство Алина се отличава с добротата си. Тя израства като извънредно почтена жена, която мечтае за семейство и търси брачен партньор, който да се грижи за нея.

Точно по тази причина Алина ще стане послушна и скромна, ще издигне брачна половинка си на фундамент и ще задоволява всичките му прищявки. И в случай че при започване на връзката сходно държание й оказва помощ да задържи избраника до себе си, с течение на времето тя ще изгуби увереността си, трансформирайки се в комплексирана и неугледна стопанка.

Амелия

Необичайното и красиво име Амелия подарява притежателката си с силата на женствеността, само че също по този начин й дава обуздан темперамент, дисциплинираност и блян към съвършенство. Започвайки сантиментална връзка, Амелия неумишлено ще се съпоставя с другите девойки и ще стане доста комплексирана, тъй като няма да може да види собствените си достолепия, пише /jenata.blitz.bg.

Тя ще стане придирчив сътрудник, който непрекъснато се нуждае от удостоверение на възприятията от страна на обичания. Когато се омъжи за него, Амелия ще се успокои малко, само че въпреки всичко ще гледа колегата си с нараснало внимание, уверена, че той крие нещо от нея.

Тамара

Знаейки, че няма да може да преживее измяната на обичания, Тамара ще се опита да стане модел за смирение за мъжа си. Тя ще се откаже от упоритостите си и ще сложи брачна половинка си преди всичко, изпълнявайки всичките му стремежи. И всичко това, защото Тамара в никакъв случай не е била решително момиче.

Разочарована от държанието на представителите на мощния пол, намирайки мъжа на фантазиите си, тя ще се опита да не прави повече неточности. Тамара сама ще стъпче фантазиите си, единствено и единствено да остане с обичания си. И без женската си горделивост ще се трансформира в комплексирана слугиня, която умее само да се подчинява на брачна половинка си.

Мариана

Колкото по-красива е дамата, толкоз по-силно се съмнява в себе си. Мариана е превъзходен образец за име, чиято енергия позволява да спечели всеки мъж, който харесва. Но постоянно притежателките му не имат вяра в себе си и своите благоприятни условия.

Обидите, които е чула като дребна от някое хубаво момче, ще й основат комплекси до края на живота. Заради това, когато порасне, ще се стреми към най-обикновените мъже, вярвайки, че не заслужава повече.

В Мариана се таи голям полов и кариерен капацитет, само че с цел да се отърве от комплексите и още веднъж да стане уверена в себе си, се нуждае от подобаващия сътрудник до себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР