Едва ли има човек, който да не е мечтал за

...
Едва ли има човек, който да не е мечтал за
Коментари Харесай

Легло, в което искате да останете цял ден

Едва ли има човек, който да не е мечтал за „ супер легло”. Такова многофункционално място, на което да лежите през целия ден без да ви омръзне, към този момент съществува. Леглото – знамение освен наподобява супер, само че включва и гениални градивни особености. То към този момент се предлага на азиатския пазар. То разполага с безпределно доста улеснения и се настройва извънредно по отношение на условията на притежателя му.

Въпросното легло освен е чудесно място за сън, само че и прелестен асистент. То разполага с няколко розетки и USB-входове, което не постанова да се отдалечавате от него, с цел да си заредите смарт телефона или таблета. В леглото са вградени колони, които може да свържете с всяко устройство да слушате музика без да помръдвате от леглото.



За тези, които обичат масажите, в леглото е вграден специфичен масажен стол. За тези, които желаят да поработят също е помислено, като има особено място, където да поставите преносимия компютър си.

Другото скъпо за леглото – знамение е, че разполага с голям брой места за предпазване на движимости. Има особено място за възглавниците и постелката, етажерки за обичаните книги, както и дребен сейф.

Плюсът на леглото е, че то е направено от модули, тъй че клиентът може самичък да поръча какво тъкмо желае да съдържа то. Може да се избере също по този начин и цвета и обковът. Когато се поръчва обаче би трябвало да се планува фактът, че леглото е направено за азиатския пазар. Именно заради това дължината на дребния матрак е 1.5 метра, а на по-големия 1.8 метра.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР