Едва ли има човек, който да не е чувал за

...
Едва ли има човек, който да не е чувал за
Коментари Харесай

Най-трудното нещо за Том Брейди и Жизел Бюндхен

Едва ли има човек, който да не е чувал за Том Брейди и Жизел Бюндхен . Или най-малко за един от двамата. Това, несъмнено, се дължи на сполучливите кариери, с които ръгбистът и моделът могат да се похвалят.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, Brady Brand и видеото, с което популяризират новата линия долни дрехи на марката
Закачките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Не единствено тя може да е секси по долни дрехи

Оказва се обаче, че не намирането на време за фамилията поради всички работни задължения е най-трудно за тях. В изявление за подкаста на изпълнителния шеф на Ford Джим Фарли - Drive With Jim Farley, Брейди разкрива кое е най-трудното във възпитанието на децата им.

Според легендата на американския футбол, с Жизел им е мъчно да накарат децата си да останат крепко стъпили на земята. За да са готови за действителния живот, а не да живеят в заблуда. И се оказва мъчно поради метода им на живот.

Брейди споделя, че фамилията им живее в огромна къща, има хора, които им готвят, такива, които ги карат до летището, в случай че се наложи. Когато кацнат пък, още веднъж ги чакат хора, които да се погрижат за тях. И това е действителността, която децата им - Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.), виждат. Реалност, която самият той признава, че е надалеч от тази на множеството хора.

А същото това време и Том Брейди, и Жизел Бюндхен прелестно знаят какво е да нямаш съвсем нищо. В подкаста той споделя, че брачната половинка му е израснала в Бразилия, където фамилията ѝ е живяло в къща с две спални. Едната е била за родителите ѝ, а другата за нея и петте и сестри.
 Майкъл Джордан, Дейвид Бекъм, Люис Хамилтън, Том Брейди и фотографията им от Гран при на Маями
Снимката, за която всички приказват

Тези четиримата не се събират всеки ден на едно място

Докато той по думите му е израснал в семейство от междинната класа. Баща му е работил неуморно, до момента в който майка му се е грижила за него и трите му сестри, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР