Едва ли има българин, който да не е чувал за

...
Едва ли има българин, който да не е чувал за
Коментари Харесай

Сестри Лозанови пак го направиха: Николета и Велина в опасна комбинация!

Едва ли има българин, който да не е чувал за Николета Лозанова - момичето, които се трансформира в най-известната ни плеймейтка у нас, и което съумя да употребява славата си, с цел да е на върха и през днешния ден. 

Но сигурно има българи, които не знаят, че Николета има и сестра, Велина, с която много си наподобяват. Велина е по-голямата от двете, има и огромен наследник, само че избира да стои настрана от медийните прожектори. 

Виж още: Едно прелъщение на 22: Тита посрещна рождения си ден на морето! Задава ли се женитба? 

Е, в този момент няма по какъв начин да " избяга ", защото двете със сестра си разгласиха една от техните фотоси, които се трансфораха в запазена марка на лятото:

Тази фотография можете да я видите и в профила на Николета, а текстът и под двете е еднакъв - #mysister. Мястото този път е в България - в известен измежду родни инфлуенсъри хотелски комплекс край Разлог.

Но както написахме и нагоре, този вид фотоси са запазена марка на двете сестри, които очевидно имат традиция да прекарват (поне) по една лятна отмора дружно, тъй като фотографията по-долу е от предходната година, когато Лозанови още веднъж предизвикаха по безусловно същия метод, когато бяха на отмора в Бодрум.

А тази пък е от 2019 година - същите модели, друго място, подобен модел бански. Тогава определеното място бе в прилежаща Гърция и желания от българите полуостров Халкидики:

Изображение: https://www.instagram.com/v_e_l_i_n_a/
https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР