Едва ли има българин, който да не е чувал поне

...
Едва ли има българин, който да не е чувал поне
Коментари Харесай

Варненка на 22 г. със 120 хил. последователи в Instagram: Това ли е новото "малко коте" на Божинов?

Едва ли има българин, който да не е чувал най-малко един път израза " малко коте ". Дори и да не знае историята зад него, преди години " дребното коте " се трансформира в meme, а някои онлайн търговци побързаха и предложиха тениски, чаши, даже долни дрехи с този израз. 

Виж още: След санкцията на Милко Калайджиев: Галин скочи на двойните стандарти - санкции за властта по кое време?

По-запознатите обаче знаят, че тогава ставаше въпрос за едни чатове сред футболиста Валери Божинов, който тогава играеше в сръбския Партизан, и си пишеше с реалити звездата Бояна Генова. Именно нея той наричаше по този метод. 

Виж още: Секси Десита е освен надарена, само че и добра в кухнята! Певицата показа защо съжалява

Но това е минало, а на хоризонта има ново " малко коте ". Става въпрос за известна инфлуенсърка с над 120 хиляди почитатели. Нейното име е Жаклин Георгиева, написа " България Днес ". В интернет пространството се появиха изтекли чатове сред двамата, в които прочее няма нищо пикантно. Инфлуенсърката обаче твърди, че в никакъв случай не си е писала с Божинов. 

Виж още: Какво се случва с Данна? Младата певица с фрапантна загуба на килограми

" Чатът е изработен от някое момче с подправени данни. Все едно са ми хакнали профила и надлежно е подправен. Аз нито диря популярност, нито нищо. Просто някой си прави пари от мой подправен инстаграм, но хората са много наивни ", разяснява тя пред изданието. 

Виж още: Теди Бургазлиева от слънчева Калифорния разкрива най-съкровените си секрети

Красавицата е родена през 1998 година, което я прави с 12 година по-малка от футболиста на Левски. Instagram профилът ѝ е заключен, само че от този във Фейсбук разбираме, че тя е приключила Икономическия университет във Варна и работи като секретар на общинския съвет във варненското село Аврен. 

Изображение: https://www.instagram.com/valeribojinov86/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР