Едва ли има актьор, който да не мечтае и да

...
Едва ли има актьор, който да не мечтае и да
Коментари Харесай

Когато хората първо разпонават кучето ти, а не теб

Едва ли има артист, който да не мечтае и да чака за ролята, която ще му даде летящ старт в кариерата. Подобно нещо не се случва чак толкоз постоянно, само че пък и не е просто нереалност.
 Първи фотоси на Ема Корин като принцеса Даяна в
Ето я Лейди Даяна в " Короната "

Приликата е поразителна

Добър образец е Ема Корин , която се прочу с ролята си на принцеса Даяна в последния сезон на The Crown . И в тази ситуация не приказваме единствено за това, че е получила късмет за изява в прочут сериал с доста фенове, тъй като доста критици останаха удовлетворени от представянето ѝ.

В последна сметка, да се изиграе действителна историческа персона, било то и в сериал, в който множеството сюжетни линии са измислени, не е по никакъв начин елементарно. Затова и откакто Ема Корин към този момент го направи, най-малко все още бъдещето й на наподобява ярко.

В подкаста на Variety и iHeartRadio - The Big Ticket, Корин споделя, че около присъединяване си в The Crown е станала много известна и разпознаваема, само че в действителност същинската звезда е кучето ѝ.
 The Crown,
Защо Netflix няма да се извинява за The Crown

И с право

Заради пандемията и няколкото затваряния на Англия, Корин прекарва множеството си време вкъщи. Но когато ѝ се постанова да излиза на открито, всички виждат не нея, а кучето ѝ Спенсър.

Дори ѝ се е случвало да се разминава с хора, които разпознават него и го викат по име, само че не и нея. А това, и ние го знаем, реже егото на един артист по-сигурно и от бръснач.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР