Едва ли има актьор, който да не иска да му

...
Едва ли има актьор, който да не иска да му
Коментари Харесай

Актрисата, която нарече идиот холивудска звезда

Едва ли има артист, който да не желае да му се отвори опцията да играе паралелно до някои от най-големите имена в света на киното.

Какво да чакаме от " Дюн: Част втора " с Тимъти Шаламе и Зендая

Втората половина на научно-фантастичния епос на Дени Вилньов е замайващ театър

Понякога обаче се оказва, че тези огромни имена не са чак толкоз приветливи като хора, и човек в действителност може да не желае да работи с тях. 

За такова прекарване показа актрисата Ребека Фъргюсън, която от през днешния ден можем да гледаме в " Дюн: Част втора ".
 Снимка 655687

В подскаста Reign with Josh Smith 40-годишната актриса споделя, че ѝ се е налагало да работи с " безспорен глупак " като сътрудник във филм. Фъргюсън не споделя за кой артист става дума, само че твърди, че е измежду най-популярните в Холивуд.

Актрисата споделя, че въпросният човек ѝ е крещял на снимачната площадка и е казвал неща като: " Наричаш себе си актриса? " и " С това ли би трябвало да работя? ". Според Ребека Фъргюсън, никой не я е защитил тогава, тъй като по това време този човек е бил най-търсеният от всички студиа и режисьори.

Когато Том Круз е в красива и секси компания

" Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа " завладя Рим

Тя обаче е отвърнала на експанзията с изказванието, че по-скоро би снимала кино лентата с тенис топка на негово място. 

Ребека Фъргюсън разяснява, че въпросният артист не е нито Хю Джакман, нито Том Круз, с които е работила през годините, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР