Едва 40 часа след инцидента предстои да бъде издаден документ,

...
Едва 40 часа след инцидента предстои да бъде издаден документ,
Коментари Харесай

Още не е отнета шофьорската книжка на шофьора, заради когото загина Ферарио Спасов

Едва 40 часа след случая следва да бъде публикуван документ, който да забрани на Начо Пантелеев да напуща страната.

Междувременно полицията нахлу в дома му през нощта, откакто прокуратурата го пусна след злополуката с Ферарио Спасов. Униформените влязоха в дома на пуснатия с мярка " подписка " 24-годишен Начо Пантелеев поради фотография в обществените мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка.

Оказва се, че револверът не бил негов. Не са открити и опиати, макар че е имало подобен сигнал.

В града е настъпило комплициране и към личността на Начо Пантелеев. Оказало се, че има втори мъж, който също е от Лясковец и е родственик на мъжа, предизвикал злополуката. Той обаче живее и работи във Англия и няма нищо общо с случая. Задържаният Начо Пантелеев остава на независимост, макар претърсването, което продължи няколко часа.

Жителите на Лясковец описват, че упрекнатият за злополуката се занимава с противозаконна активност, твърди. Официално той не работи, макар скъпите возила, които ръководи.

Участъкът, в който почина Ферарио Спасов, е прав и подготвя към превишаване на скоростта, разяснява специалистът по авто-мото подготовка Илко Цветков. По думите му, в случай че е имало камера за надзор на скоростта, може би случаят е можело да бъде предотвратен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР