Едва 300 лева глоба ще плати дядото на 10-годишния Фончо,

...
Едва 300 лева глоба ще плати дядото на 10-годишния Фончо,
Коментари Харесай

Скандална развръзка с циганчето Фончо, което шофира БМВ и позира с пистолет в ръка

Едва 300 лв. санкция ще заплати дядото на 10-годишния Фончо, който е дал на детето да кара мощно БМВ. Това огласи шефът на ОДМВР - Пазарджик-Мирослав Стоянов в ефира на Нова тв.

БЛИЦ напомня, че 50-годишният дядо бе дал на внука си да кара мощното возило из Пещара.

"Незабавно образувахме инспекция. Най-важният акцент, който се сложи е даването на транспортно средство на малолетно лице от неговия 50-годишен дядо ", съобщи Стоянов.

"Съставен е акт по закона за нарушаване на пътищата. Ще му бъде наложена парична глоба санкция от 300 лева Вървят процедури ", добави той.

"Бяха открити и фотоси, на които се вижда, че детето театралничи с револвер. Той е газов, закупен законно и защото режимът след закупуване е осведомителен. Всичко е в обикновено, само че е укорим моментът, че се дава в ръцете на дете, което е малолетно. Оръжието е предоставено от татко му ", сподели още служителят на реда.

"Укоримо е да се дава газов револвер в ръцете на едно невръстно дете. Работим с представителите на Агенция за протекция на детето ", продължи Стоянов:

"Когато завърши инспекцията ще се разбере има ли данни за нарушаване от страна на родителите и какви наказания ще има за тях.
За момента сътрудниците са работили единствено по въпросния клип, само че има данни, че колата е предоставяна на 10-годишното дете и различен път " приключи той.

В диалога се включи и Невена Стефанова от Отдел за Закрила на детето в Пещера.

"Самосезирали сме се във връзка обява в обществените мрежи ", поде тя.

"Той дружно със своята баба и дядо са се завърнали от Англия за новогодишните празници. При незабавното обществено изследване се откри, че детето се отглежда при отлични условия. То е пламенно, витално и в положително прочувствено положение. Има самочувствие и съжалява за осъществената демонстрация ", сподели тя.

"Със фамилията също се организираха срещи, диалози и съвещания. Те обявиха, че на 6-и януари още веднъж се завръщат в Англия заради което пълномощията на „ Отдел отбрана на детето “ са лимитирани ", сподели Стефанова.

"Възмутителна е ролята на бабата и дядото по бащина линия и по тази причина искахме да ги насочим да употребяват обществени услуги, само че те не желаят ", приключи служителката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР