Едуард Путман спечели крупна сума от британската лотария с подправен

...
Едуард Путман спечели крупна сума от британската лотария с подправен
Коментари Харесай

Едуард измами лотарията и забогатя с 200 млн., но ето какво се случи след 10 години

Едуард Путман завоюва крупна сума от английската лотария с фалшифициран билет и вложи парите в недвижими парцели по целия свят. Сега на цялото благосъстояние се радва неговата обичана.

Този месец англичанинът бе наказан на 9 години затвор за подправяне на лотариен билет, който през 2009 година му донесе облага на 2,5 млн. паунда. Съдът постанови и конфискация на цялото му имущество. Задачата обаче ще се окаже сложна за осъществяване, тъй като цялото му положение към този момент е благосъстоятелност на жена му, написа The Sun.



64-годишната Лита Стъвънс една от дребното, на които Путман се доверявал. Именно по тази причина той я обсипал със скъпоценности и привел на сметката й 465 000 паунда за фиктивна покупка на дома й. Двойката съумява да се снабди и с парцел в Голям Лондон, в американския щат Флорида и на остров Малта.



Според някои данни, цената на активите на Стивънс гони 1 млн. паунда. „ Движеха се по улиците със скъпи коли, а на пръста си имаше пръстен с голям диамант”, описват познати на наказания.



По думите им, Лита обичала Едуард макар тъмното му минало. Малко откакто стана ясно за „ късмета”, който го е сполетял, стана ясно, че през 2001 година е изнасилил 17-годишно бременно момиче . А през 2012 година е бил наказан за машинация.

В профила си в обществената мрежа Лита Стивънс е показала, че не е обвързана. Според източници на The Sun, че връзката й с Путман е реалност и тя постоянно ще бъде „ на негова страна”.

Превод: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР