Едричкият депутат Станислав Балабанов обича да пуска тъпи шегички за

...
Едричкият депутат Станислав Балабанов обича да пуска тъпи шегички за
Коментари Харесай

Жената на Станислав Балабанов пращала голи снимки на Слави?

Едричкият народен представител Станислав Балабанов обича да пуска тъпи шегички за любовния живот на Миро Иванов и Лена Бориславова, без да подозира, че и неговата интимна връзка е мотив за хиляди насмешки. Отцепници и клюкари към Има Такъв Народ настояват, че до момента в който пухкавият кадър на телевизия 7/8 се пени от парламентарната естрада, жена му Лили Стефанова крепко се натиска на шефа му Слави Трифонов.

Преди да се бракува с Балабанов, Лили беше певица “втори глас ” в “Ку-Ку ” бенд и съгласно злите езици е имала алъш-вериш с босовете, с цел да получи работата. Вокалистката към този момент е примерна депутатска брачна половинка и майка, само че злите езици приказват, че не е изгубила интереса си към огромния необут Слави.

Гласовитата хитруша радвала Дългия не със секс, а с сексуален стриптийз и други иширети от арсенала на " Онли фенс ". Лили записвала клипчета и ги засилвала особено за Трифонов и най-близките му приятели. Дейността си тя развивала, до момента в който благоверният й бил на работа.



Двойката се радва на безоблачно благополучие, най-малко видимо

Вън от финансовите претекстове, Лили изпитвала и някакви усеща към Слави. До последно тя се надявала да вземе мястото на балерината Мартина, даже боядисала косата си в червени тонове, с цел да наподобява на нея. Към Станислав Балабанов певачката се насочила като авариен вид.

Въпреки, че е щерка на духовник, Лили Стефанова по никакъв начин не зачитала светостта на брака, дивят се хора от обкръжението на Има Такъв Народ. Тя постоянно се фръцка в къси роклички и не пропуща да покаже плът, макар че е брачна половинка и майка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР