Едноцифрено число – това е броят на ракетите, които страната

...
Едноцифрено число – това е броят на ракетите, които страната
Коментари Харесай

Едноцифрено число. Толкова ракети даваме на Украйна

Едноцифрено число – това е броят на ракетите, които страната ни ще подари на Украйна като част от военната помощ, която гласоподава Народното събрание тази седмица.

Това излиза наяве от обява на Атанас Атанасов във Фейсбук. Помощта, която ще направи страната ни, съставлява неизправни зенитно-управляеми ракети от вида 5В55Р от зенитно-ракетните комплекси С-330 и муниции за автоматизирано стрелково оръжие c диаметър 5.56×45 мм, с отпаднала нужда за потребностите на Министерство на вътрешните работи.

Броят им бе оповестен от началника на защитата пред депутатите на закрито съвещание на Народното събрание, само че защото точната численост е класифицирана информация, тя не е обявявана обществено.

Вчерашният спор сподели, че преди изборите би трябвало да се излезе във почивка, тъй като трибуната по най-брутален метод се употребява за агитация. А истината е, че на Украйна ще бъдат предоставени няколко неизправни ракети, едноцифрено число, написа Атанасов.

Той разяснява и тематиката за изгонването на съветски духовници от страната, които съставляват опасност за националната сигурност.

Аз съм първият шеф на българското контраразузнаване, който изгони съветски дипломати. Македонските медии разгласиха имената на изгонените от там съветски жители, а българските медии мълчаха. Васиан Змеев е от 5 години в България, никой за нищо не го закача, какъв брой още време трябваше да работи тук несмущаван “, разяснява Атанасов и добавя, че ролята на ДАНС в този случай е била да опъне чадър.

„ Знаете ли каква е била интервенцията на ДАНС над съветския шпионаж – да му поставя чадър. Това е доста сериозен неуспех на българското контраразузнаване. Председателят на ДАНС би трябвало да си подаде оставката освен поради това. Той наруши политическия неутралитет. Позволи си да излезе с политическа позиция, да насочва упреци и препоръки към политически водач. Аз съм сигурен, че той е бил политически поощрен да направи това. Предишният сходен случай беше, когато взе участие в дискредитирането на държавното управление на Кирил Петков “, напомня Атанасов.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР