Еднорогът е създание, почитано като драконите. Смята се, че драконът

...
Еднорогът е създание, почитано като драконите. Смята се, че драконът
Коментари Харесай

Еднорогът помага за зачеване

Еднорогът е творение, почитано като драконите. Смята се, че драконът пази хората от небето, а еднорогът – от земята. Еднорогът живее две хиляди години.

Той символизира слънчевите лъчи, чистотата и уединението. Той е и знак на познанието и на свободата. Той постоянно сочи пътя на тези, които желаят да открият истината.

Еднорогът символизира също по този начин продължителността на живота, лукс, тържество, величие, благополучие и наслада. Той е добър и се отнася добре към всяко живо създание.

Това магическо творение е заредено напълно с позитивна сила. То се появява тогава, когато някъде на земята се ражда влъхва.

Еднорогът във тип на амулет се предлага на дами, които желаят да имат деца, само че не могат да заченат.

 Талисман еднорог оказва помощ да заченете

Той оказва помощ и на родители, които желаят да оказват помощ на децата си в постигането на задачите им. Талисманът еднорог притегля благосъстоянието и отстранява отрицателните въздействия.

Статуетката на еднорог се слага по този начин, че да гледа към вратата, без значение дали стои в стаята или в коридора. Такъв амулет може да се употребява интензивно единствено една година.

Ако желаете еднорогът да работи постоянно за вас, постоянно му пейте. Според китайската митология еднорогът донасял на земята невероятни деца, които ставали мъдри управници, когато пораствали.

За пръв път обаче еднорогът се загатва в Индия. Там той е описван като червен кон с бял или черен рог. За индийците той бил въплъщение на духовното благосъстояние.

По-късно еднорогът стартира да се появява във Вавилон, Тибет, Гърция и по-късно в Китай. На Запад за него научават едвам през междинните епохи.

Във Вавилон еднорогът е бил изобразяван с криле. Той е бил знак на луната и на богините-девственици.

В Тибет еднорогът е считан за връзка сред небето и земята, сред тъмните и светлите сили. В Тибет той символизира вътрешното успокоение и просвещение.

На 9 април пък в Съединени американски щати означават Деня на еднорога.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР