Едномесечно бебе прекара 40 минути в асансьор, заедно с майка

...
Едномесечно бебе прекара 40 минути в асансьор, заедно с майка
Коментари Харесай

Майка с бебе заседна в асансьор

Едномесечно бебе прекара 40 минути в асансьор, дружно с майка си и дядо си поради неработещо устройство за директна връзка с асансьорния механик. Инцидентът е станал в ранните часове на деня в жилищен блок в квартал „ Дружба " в Русе, заяви Българска национална телевизия.

Иван Карабуров дружно със снаха си и едномесечното си внуче тръгнали към поликлиниката за обзор на бебето. Вместо това, те се оказали в клопката на асансьора сред третия и четвъртия етаж.

"Натискам така наречен предупредителен телефон, за който наринахме кооператорите 1000 лв. - не работи. Втори опит, трети опит, четвърти опит - не работи. Съвсем инцидентно мобилният ми телефон е в джоба и набирам обслужващата компания. „ Добре, ще изпратим сътрудници “ - и това пращане коства 42 минути! ", сподели Иван Карабуров.

По закон в сходни обстановки техническият екип е задължен да реагира в границите на час. Потърпевшите обаче се заканват да съдят компанията, която обслужва асансьора за напрежението, който са претърпели.

"Това е нечовечен стрес. Майката се разплака и трепери цялата ", сподели още той.

От компанията, отговаряща за асансьора обявиха, че устройството за директна връзка пък не е подало сигнал за проблем в електронния дневник, а отдалечено техникът няма по какъв начин да откри дали то работи.

"Всяко едно оборудване в един миг дава недостатъци. Можем да отстраняваме проблемите, само че не можем да гадаем по кое време този проблем ще възникне. След позвъняването на индивида, затънал в асансьора, ние реагираме оптимално бързо да изпратим екип ", сподели Радослав Петков, шеф на компанията за асансьори.

От компанията настояват, че до момента не са получавали други сигнали за неработещи устройства за директна връзка. Това обаче не успокоява живеещите в блока, които споделят, че са закупили новото устройство точно, с цел да им подсигурява сигурност в асансьора, в случай че заседнат в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР