Едномесечен световен експеримент показва свойството на водата да пренася и

...
Едномесечен световен експеримент показва свойството на водата да пренася и
Коментари Харесай

Световен експеримент показва уникални свойства на водата

Едномесечен международен опит демонстрира свойството на водата да придвижва и съхранява информация . Резултатите от изследването бяха показани от неговия създател – световноизвестният немски професор Серж Кернбах . Събитието беше част от 12-ата интернационална конференция „ Физика, химия и биология на водата “, която събра на едно място едни от най-утвърдените учени и откриватели от целия свят.

През 2004 година проф. Марк Грийнщайн и доктор Майкъл Шрайбман изготвят първото техническо съоръжение за предаване на осведомителни копия. Само няколко години по-късно, през 2012 година, първият подобен механически център е основан в Прага. През 2016 година той е изместен в България и през днешния ден в него са конфигурирани 60 разнообразни осведомителни копия на биологично дейни субстанции, които могат да се придвижват автоматизирано посредством интернет връзка до всяка точка на света, след свързване с центъра.

От началото на плана са извършени над 5000 клинични наблюдения на пациенти, приемали осведомителни копия на разнообразни биологично дейни субстанции за възстановяване на тяхното положение. Положителен резултат се следи в 91.2% от случаите, а странични резултати не са регистрирани нито един път. 

„ Основната цел на този опит е да показва предаването на осведомителни копия (IC) на химични субстанции от механически център в България до всяка точка на света посредством информационни линии – сподели проф. Кернбах. – Водата има изключителни свойства, които човечеството занапред се учи да употребява. “

Технологията се развива от интернационалното съдружие Фонд DST и новаторската компания Глобал Ай Си Технолоджис и е налична за всеки посредством особено основана платформа.

Експериментът се реализира в памет на френския имунолог Жак Бенвенист, който посвещава кариерата си на това да потвърди, че водата „ помни “ свойствата на последното разредено в нея вещество. Чрез опита екипът, работещ по него, има намерение да даде спомагателни доказателства, които удостоверяват хипотезата на Бенвенист.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР