Еднодневна самолетна екскурзия с нощувка в петзвезден хотел на Слънчев

...
Еднодневна самолетна екскурзия с нощувка в петзвезден хотел на Слънчев
Коментари Харесай

Ангелкова ще даде 300 000 лв. за уъркшопове на Слънчев бряг

Еднодневна " самолетна " екскурзия с нощувка в петзвезден хотел на Слънчев бряг против 300 000 лева без Данък добавена стойност. Така наподобява в резюме публичната поръчка, пусната от Министерството на туризма  преди дни. Тя е за организиране на " интернационална конференция за устойчиви вложения в туризма " плюс " уъркшопове ", излиза наяве от оповестената документи. Периодът за осъществяване на събитията е 30-31 май. 

Министерството чака изпълнителят да обезпечи самолетни билети и вътрешен превоз, настаняване в 5-звезден разкош, а при липса на задоволително места - и в 4-звезден хотел. Цената включва закуска, обяд, вечеря, галавечеря и кафе-паузи. От документите на поръчката излиза наяве, че  " високопоставените делегати " на конференцията  - до 30 души, ще бъдат настанени за сметка на министерството, а за гостите на форума ще бъдат резервирани стаи, които те сами ще си платят. 

Организирането на конференции, кръгли маси, семинари е обичана форма на държавните институции за консумиране на средства от българския и европейския бюджет. И  нормално ведомствата не жалят средства за пътувания, нощувки и лекторски възнаграждения.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР