Едно време обвиняваха фолк певиците, че правят луди пари от

...
Едно време обвиняваха фолк певиците, че правят луди пари от
Коментари Харесай

Валери Йорданова се глези на мега лукс в Рио де Жанейро – приятелят ѝ Мартин платил всичко

Едно време упрекваха фолк певиците, че вършат луди пари от нищото, само че в този момент май инфлуенсърите са тези, които живеят мега първокласно просто, тъй като са красиви и известни. Пореден образец за това е Валери Йорданова, която има много развъртян ютюб канал и по никакъв начин не си поплюва нито със скъпи тоалети, нито с първокласни пътешествия.

Валери и приятелят й Мартин, най-малко два пъти годишно отскачат до много екзотични дестинации и новата 2023 година не направи изключение. Двамата си подариха жадувана отмора в Буенос Айрес, като посетиха и Панама, Уругвай, водопадите Игуасу̀ в Южна Америка, а за край акостираха в Рио де Жанейро.

Виж още: Не смъквам гаджето на Риана! “: Обвиниха Оливия Уайлд в несвоевременно държание, тя се защити 

Хотелът на двойката в Рио беше непосредствено на фамозния плаж на Копакабана, като знаем, че този регион е измежду най-известните и влиятелни в града. Само допускаме какъв брой стотин евро е броил приятелят на Валери за удоволствието. Именно Мартин е нейният спонсор в първокласните почивки, тъй като колкото и сполучлив инфлуенсър да си у нас – такова пътешестване не може да си разреши всеки.

Накрая на един от последните си влогове Валери изяснява какъв брой е коствало цялото наслаждение, а ние се питаме дали в случай че не сме обвързани с кредитоспособен господин и не демонстрираме първокласни пътувания по целия свят можем да станем известни в родния ютюб. Вие какво ще кажете? Май отговорът е не.

Виж още: Денем художник, вечер жрица: Мацка по жартиери е топ звезда в " Ергенът 2 "

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР