Едно време майка ми е работила на смени, баща ми

...
Едно време майка ми е работила на смени, баща ми
Коментари Харесай

Вероника Манолева: Как се стигна до тук? Небрежни ли сме? Мързеливи ли сме? Едно време не беше така! - Топ новини


Едно време майка ми е работила на смени, татко ми е бил по през целия ден на работа и отново стигнаха да построят къща. Като се пенсионира татко ми, завъди кокошки и до края се занимаваше с тях и по двора. Майка ми все повтаряше, че единствено да се пенсионира, ще върви на всички екскурзии и ще си взема и внуците.

Дотогава и двора беше двор, цветя на всички места, тя на работа на смени с по един ден отмора. Сега аз се възнамерявам в случай че докретам до пенсия какво тъкмо ще върша. Как какво – ще продължа да работя, че единствено с пенсия ще умра от апетит. И макар, че имам много почивни дни, аз въобще не мога да стигна и двор да класифицирам, и ремонта ми тече пета година.

Небрежни ли сме, мързеливи ли сме? Всички съседи преди години и животни гледаха, работеха, по две – три градини имаха, къщи строеха и вечер отново се събираха на приказка на улицата.
Не знам какво се промени при нас, та откровени негодници да ни афишират за необразовани, да ни изземват правото на решения и да си постановат своите визии.

Вероника Манолева,фейсбук

Едно време майка ми е работила на смени, татко ми е бил по през целия ден на работа и отново стигнаха да построят къща. Като се…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР