Едно време бабите ни са живеели скромно и пестеливо, само

...
Едно време бабите ни са живеели скромно и пестеливо, само
Коментари Харесай

Жената НИКОГА не бива да пести от тези 3 неща

Едно време бабите ни са живеели непретенциозно и спестовно, единствено с най-необходимото, което да бъде нужно да оцелеят чисто физически. В наши дни обаче нещата са надалеч по-различни и тези остарели остарели вярвания просто не работят. За страдание, някои хора към момента имат вяра, че с икономисване на пари биха могли да забогатеят, само че това не е по този начин. Да се лишаваш от неща, от които имаш потребност е погрешно и излишно, а това води единствено до незадоволеност и ниско качество на живот. А и всички знаем, че в избрани моменти евтиното в действителност излиза скъпо и не е нужно да рискуваш здравето си, единствено с цел да спестиш някой лев. Има неща, от които една жена никога не би трябвало да прави компромис и да се задоволява с по-ниско качество, дано забележим кои са те:

Храната
10 навика на щастливите дами
Колкото повече остаряваме, толкоз по-лесно ни е да разбираме какво ни прави щастливи и какво не. Да, от време на време вършим взаимни отстъпки поради...
Прочети повече
Наистина ли реши да пестиш пари от храна и да замениш здравословното хранене с junk food? Пицата на парче, изядена на крайник в обедната отмора не е по никакъв начин здравословна и икономична опция, бъди сигурна! Също по този начин, храната от готовия щанд, която взимаш за у дома постоянно не става за ястие. По-добре заложи на средиземноморската диета и се старай да си набавяш качествени артикули, тъй като от това зависи освен тежестта и здравето ти, само че и външния ти тип. Всяка жена държи да има хубави коса, кожа и нокти, а това няма по какъв начин да се реализира с ястие на некачествени полуфабрикати.

Дрехи и долни дрехи

Спри да купуваш евтини парцалки, единствено и единствено да разнообразиш дрешника си. По-добре да имаш няколко качествени и стилни неща, които в никакъв случай няма да излязат от мода, в сравнение с да се затрупаш с вехти облекла от кофти материи. Заложи на качеството, а не на количеството. Една скъпа дреха си е инвестиция в теб самата, а и в никакъв случай няма да те съобщи в специфичен миг. Същото важи и за бельото. Красивото долни дрехи ще те накара да се чувстваш по-уверена и сполучлива. Спри да носиш разтегнати и деформирани сутиени, тъй като това се отразява на цялостния ти тип.

Козметика
4 предмета от бита, които една щастлива жена има в дома си
Оказва се, че можете да определите какъв брой е щастлива една жена в живота по съществуването на няколко присъщи предмета в дома й. Смята се,...
Прочети повече
С нея смешка не трябва, съществени сме. Дори не си и помисляй да купуваш съмнителни кремове или гримове, изключително такива с подправен генезис. Рискуваш да си осигуриш алергична реакция, пъпки и възпаления, а не искаш това, нали? Козметиката също е инвестиция, по тази причина недей да пестиш от нея. Да, на всяка жена ѝ се желае да се глези в салоните за хубост, само че с верните артикули можеш да поддържаш хубостта си и вкъщи.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР