Едно време Азис пееше, че всички са в Сен Тропе,

...
Едно време Азис пееше, че всички са в Сен Тропе,
Коментари Харесай

Луксът ги успокоява: Топ дестинациите за родните инфлуенсъри тази пролет

Едно време Азис пееше, че всички са в Сен Тропе, други на Малдивите, само че за пролет 2022-ра е бил прав единствено за Дубай. Именно инфлуенсърската класика за следващ път затвърди репутацията си на обичана дестинация на родните звезди за празниците. 

Анита и Рачков, Виктория Капитонова и Дениз Йозджан бяха измежду звездите, които избраха Дубай за дните към великденските празници.

Дубай беше мястото, на което Цвети и Криско пък се почувстваха като младоженци въпреки и за броени дни в средата на април.

Виж още: Първи приятелки: Йоана Йоко и Алекс Богданска се насочиха на женско пътешестване в Кападокия 

Египет е друга обичайната дестинация, както за хората от народа с евтините си почивки, по този начин и за VIP-аджии от сорта на Джулиана Гани, новият ѝ и Андреа. Не тримата дружно, несъмнено. 

Именно от египетския Шарм-ел Шейх видяхме прекалено много от връзката на Джулката с Теди. 

И като приказваме за екзотични дестинации, Виктория Капитонова може да се похвали и с такива. Малко преди Дубай тя бе и в Йордания в първокласен 5-звезден хотел. Между двете дестинации пък отскочи небрежно и до Будапеща.

Виж още: Краят на Photoshop ерата пристигна! Андреа сподели обилни форми от Египет 

Испания си е безконечната класика, а до там стигна една от обичаните ни двойки в последните месеци - Лидия и Атанас Колев. Макар че не качиха обща фотография, и двамата качваха сторита от Барселона.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/
https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР