Едно видео обиколи света. Заснето е на 1 ноември 2018

...
Едно видео обиколи света. Заснето е на 1 ноември 2018
Коментари Харесай

Появи се трети признак за края на света според библейските пророци

Едно видео обиколи света. Заснето е на 1 ноември 2018 година в Йерусалим. Змия се промъква по Стената на рева, останка от Храма на Соломон, заплашвайки кацнал гълъб. Експерти по древен пророчества споделиха,че това е трети знак за наближаването на Апокалипсиса и края на света, написа The Sun.

Миналият месец израелският фотожурналист Ноам Бедейн заяви, че е видял и снимал жива риба и растителност в Мъртво море. Това бе първият знак-според оракул Иезекил животът ще се върне в мъртви води, когато наближи края на света.

Вторият знак бе раждането през септември на теленце, оцветено в алено. Според Библията това ще се случи преди да пристигна Апокалипсисът. Точно това предсказва свещената книга- алена крава ще се появи на бял свят в смутни времена.

Сега в Израел видяха и трети признак- змията, която преследва гълъб. Поклонниците, следили влечугото, изпаднали в смут, тъй като разчели протичащото се така- живеем в сложни времена, в които заплахите дебнат отвред.

А и в предсказанието за Апокалипсиса на пророците се споделя, че змия ще пропълзи по западната стена на храма, което в действителност се е случило. Експерт по влечугите улови змията и я изнесе от мястото, оказа се, че тя не е отровна и не е рискова за поклонниците пред Стената на рева.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР