Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива

...
Едно управление не трябва да разрешава кризи, то не бива
Коментари Харесай

Радев: Пожари се гасят с оставки, раздаване на пари и отлагане, но не решават проблеми

Едно ръководство не би трябвало да позволява рецесии, то не трябва да позволява те да пораждат . Много е значимо да има различен метод - с ясна визия, с експертиза, промени и воля, тъй като да удържаш властта и да управляваш дейно са две разнообразни неща , съобщи президентът Румен Радев в Белово, по отношение на задържането на министъра на околната среда и водите и оставката му.

" Не се меся в работата на съда и на прокуратурата, само че чакам освен показност, чакам дейно и всеобхватно следствие . Очаквам разрешаване на тази рецесия в интерес на жителите на Перник и освен на тях, тъй като хиляди българи са изправени пред същия проблем ", изясни президентът.
 Прокуратурата сигурна в отговорността на Нено Димов
Прокуратурата сигурна в отговорността на Нено Димов

Разпространиха доказателствен материал

Радев акцентира, че неналичието на бистрота, отчетност и отговорност води до разпад на държавността и протичащото се в Перник е единствено най-видимият резултат от подобен жанр на ръководство .

" Пожарите се гасят с оставки , разпределяне на пари и отсрочване , само че виждаме по какъв начин такива похвати към този момент изчерпват своята успеваемост, тъй като проблемите остават ", разяснява той и показва, че описът с проблеми в страната може да се добави с образци от доста други браншове като нерегламентираните сметища, африканската чума по свинете, проблемите в енергетика, опазване на здравето, обучение .

Не е добре да се бърка Националната работа за защита с частна охранителна компания , съобщи президентът в отговор на въпрос за законопроекта на Движение за права и свободи, обвързван с активността на НСО . Радев е в Белово във връзка 142 години от освобождението на града и на Беловския край.
 Емил Димитров - Ревизоро поема околната среда и водите
Емил Димитров - Ревизоро поема околната среда и водите

Коалиционните сътрудници слязоха при медиите в не изключително положително въодушевление и без предпочитание за коментар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР