Едно старо и много добре познато предаване се превърна в

...
Едно старо и много добре познато предаване се превърна в
Коментари Харесай

“Господари на ефира” още търсят телевизия

Едно остаряло и доста добре познато предаване се трансформира в най-голямата телевизионна конспирация през новия сезон - ще има ли “Господари на ефира ” и къде ще се излъчва.

Въпросът се роди още на 1 януари, откакто последното издание на сатиричното шоу бе в новогодишната нощ, след което то изчезна от програмата на Нова тв, оповестява Trafficnews.bg.

“Спряхме, тъй като договорът ни изтече на 31 декември. Сега водим договаряния с всички малките екрани, които желаят да имат предаването в ефира си ”, споделя продуцентът му Джуди Халваджиян.

“За положително или за зло не преговаряме с “Господари на ефира ”, сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров пред “24 часа ”. От Би Ти Ви също отхвърлиха преди време, че шоуто ще се появи при тях.

“Преговорите не престават ”, обявиха малко от Нова тв.

Същевременно малкия екран разгласи втория сезон на Hell`s Kitchen - кулинарния формат за експерти, който ще тръгне евентуално в ранната пролет. Негов водещ е началник Виктор Ангелов, който има упоритостта да сплоти участниците в тим с водач, утвърден от всички тях.

Още едно шоу ще се върне по Нова тв с втория си сезон - “Женени от пръв взор ”. В момента за него се прави кастинг, който бе разгласен при започване на декември 2018 година, само че предаването най-вероятно няма да е готово за тази пролет.

Би Ти Ви отдавна спря да крие новите си оферти и към този момент месеци по-рано оповестява какво следва да се гледа. Така в границите на една седмица в края на февруари ще тръгнат новите сезони на “Мастършеф ”, “Смени дамата ”, “Бригада нов дом ” и музикалното и доста сполучливо риалити “Гласът на България ”. В новия му шести сезон смяната визира най-много тима на треньорите. Поли Генова няма да взе участие, защото е в напреднала бременност. Заменя я Михаела Филева, която ще е жури дружно с Иван Лечев, Владимир Ампов-Графа и Камелия.

Смяна на местата има и измежду водещите на “Мастършеф ”, които играят ролята и на жури в кулинарното шоу. Част от него става Силвена Роу, която дружно с Андре Токев и Петър Михалчев ще прави оценка участниците в петия сезон. Пловдивчанката от години живее във Англия и е началник готвач с интернационално самопризнание. Преди пет години тя правеше предаването “Щипка сол ” по Би Ти Ви.

Лео Бианки, който бе жури в предходния сезон на “Мастършеф ”, към този момент снима авторската си графа “Животът е прелестен ”, която е част от магазинното предаване “Преди обед ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР