Едно съвременно изкуство показва кръговрата на живота и колко често

...
Едно съвременно изкуство показва кръговрата на живота и колко често
Коментари Харесай

Изложба на Лиана Димитрова ЦИКЪЛ

Едно модерно изкуство демонстрира кръговрата на живота и какъв брой постоянно се обръщаме във вътрешността към своето Аз. Най-новата галерия на Лиана Димитрова " (РЕ)ЦИКЪЛ " демонстрира нейния метод за преработване и основаване на баланс.


Възобновяване, преоткриване, даже възкресение са подобаващи метафори на тези попарт произведения. Но с изключение на за изкуство, в тази галерия става въпрос за преработване.
Лиана Димитрова: Стана доста съвременно да рециклираме и непрекъснато чуваме по какъв начин би трябвало да рециклираме, по какъв начин би трябвало да се опитваме, само че това се оказа доста комплицирано. Специално в България да рециклираме е комплициран развой.
Художничката ни припомня, че с изключение на средата, която ни заобикаля, би трябвало да пречистваме и вътрешния си свят.

Лиана Димитрова: Този миг, в който спираш и се замисляш... Аз рециклирам външната среда, само че какво става с мен? Рециклирам ли себе си? Искам ли да трансформира нещо, желая ли да изхвърля нещо, или да прибавя нещо?
След тази галерия остават малко неспокойствие и доста размисъл.

Лиана Димитрова: Много ми се желае феновете да обхванат в моята концепция, което не е лесна задача за нереална работа, само че се надявам всеки да намерения за този вътрешен развой.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР