Едно различно модно събитие се очаква да изненада бургаската публика

...
Едно различно модно събитие се очаква да изненада бургаската публика
Коментари Харесай

Миски от Бургас изгряха в юбилеен календар


Едно друго фешън събитие се чака да изненада бургаската аудитория в средата на декември месец тази година. Този път бургазлии няма да избират своята Мис, а ще имат опция да честват рожден ден с всичките модели на единствената фешън организация в града „ Интер Моделс Бургас “.

Голямото празненство ще се организира в настоящия клуб „ Dеjа vu”, намиращ се в центъра на Бургас. По случай рождения ден на организацията, уредниците са подготвили специфичен подарък за своите посетители и това е първият им фешън календар. Уникални, стилни, разнообразни са фрагментите, снимани в плана. Естествено това няма по какъв начин да не е по този начин, когато зад обектива стои фотограф, като Иван Славов. Младият несебърлия се откроява от своите сътрудници със своята креативност, авангардност и другата сетивност, която прави всеки негов кадър неповторим.

В този план негови асистенти бяха Йордан Димов и Ангел Христов, а осветлението бе предоставено от “ Dynaphos”. Естествено, зад един добър артикул, стои и добър екип. Тук е момента да кажем, че за съвършения грим стои почерка на невероятната Арсена Андреева, а идеалните коси са дело на Стeла Кирилова от „ STUDIO AMBAR “. „

Много съм, горда с триумфите на моделите ни както в България, по този начин и отвън нея. Мисля, че доказахме, че бургазлийки са едни от най-красивите дами в страната, а и освен. Тази година за първи път ще честваме своя рожден ден. Много се вълнувам, тъй като зад този рожден ден стоят 8 години доста труд, доста непримиримост, само че и доста триумфи. Смея да настоявам, че посредством работата си през годините показахме къде се намира Бургас в стилната карта на България. “- споделя представителката за Бургас на МА „ Интер Моделс “, ивент мениджъра госпожа Ваня Кирова-Маринова.

За в този момент уредниците разкриват публично единствено един от моделите в плана и това е миналогодишната Кралица на Бургас и сегашна вице Мис България – Йовита Георгиева. Кои са останалите модели и каква стратегия са подготвили ще разберем скоро.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР