Едно проучване на PricewaterhouseCoopers (PwC) показва, че 20% от анкетираните

...
Едно проучване на PricewaterhouseCoopers (PwC) показва, че 20% от анкетираните
Коментари Харесай

Колко печелят вашите колеги в чужбина?

Едно изследване на PricewaterhouseCoopers (PwC) демонстрира, че 20% от интервюираните в Европа и Съединени американски щати обмисля през идващите 12 месеца да сменят работната си позиция -примерно тъй като не дава отговор на потребностите им или не предлага добър баланс сред професионалния и персоналния живот.

Ако и вие сте измежду тях, Euronews предлага един метод да се ориентирате - новият калкулатор на William Russell, който ще ви уточни каква заплата можете да получите с вашата специалност в 38-те страни членки на Организацията за икономическо сътррудничество (ОИСР). Кръгът от специалности в калкулатора включва необятна гама – медицински сестри, лекари, бармани, графични дизайнери, счетоводители, учители, публицисти, служители на реда, пожарникари и доста други., т.е., от високо профилирани и квалифицирани специалности, до такива, изискващи по-ниска степен на обучение.

Разбира се, значимо е да се ориентирате и за разноските за живот в страната, в която бихте избрали да работите – и калкулаторът може да отговори и на този въпрос. Според данните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР