Едно признание предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.В емоционален

...
Едно признание предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.В емоционален
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Месеци наред бях тормозена психически в НАТФИЗ от човек с позиция

Едно самопризнание провокира вълна от реакции в обществените мрежи.

В прочувствен пост във " Фейсбук " тази седмица, актрисата Диана Димитрова разкри, че е станала жертва на физическо принуждение преди 5 години.

Без да загатва името на насилника, актрисата разгласява в формалния си профил и няколко фотоси, направени след случая, които демонстрират пострадванията ѝ.

Димитрова признава, че в случай че това се беше случило през днешния ден не би запазила случилото се в загадка.

„ Не съм била единствено веднъж жертва на физическо и психическо принуждение. Първо се сещам за НАТФИЗ – човек с позиция, човек възпитател, който има власт – да ме мачка в продължение на месеци. До ден сегашен нямам отговор какъв беше казусът? Човек, който работи, предлага фрагменти от пиеси, желае да се развива. Но в това време не прави едно само нещо – не гали егото на въпросния учител. И в същото това време ми се обясняваше, че не разбирам”, съобщи тя пред NOVA.

По думите ѝ този психически напън траял и втори учебен срок.

„ Тогава щях да осъдя академията. Тогава се развихри стихия. Дори ми побеля едната вежда. Имах бял косъм на веждата – звучи неуместно, само че напрежението дава разнообразни отражения”.

Димитрова отхвърля да назове насилника си по име.

„ Надявам се той да гледа изявлението. Искам да му кажа да не трансферира личните си комплекси в работата и да е жив и здрав”.

На въпрос била ли е жертва на физическо принуждение, актрисата дава отговор:

”Да била съм. По доста безразсъден метод, за който не желая да приказвам. Но значимото е, че съм жива и здрава. Не беше опит за обезчестяване. Нещо като плесници. Беше нещо по-сериозно… пребиване”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР