Едно предприятие, което е плащало 700 000 лева на месец

...
Едно предприятие, което е плащало 700 000 лева на месец
Коментари Харесай

Бизнесмен: Едно предприятие, което е плащало 700 000 лв. за ток, сега плаща 3,4 млн.

" Едно дружество, което е плащало 700 000 лв. на месец за ток, в този момент заплаща 3,4 млн., огромна част от тях предплатено месечно ", сподели Красимир Дачев

" Всички компании се декапитализират, вземат се тъпи политически решения и от европейските, и от нашите управляващи, припявайки им. Никой не го интересуват националните ползи. Изсмукаха последните запаси в предприятията. Хората ще стартират да обедняват интензивно. Чрез работодателите се източва портфейла на всеки работещ ". Това съобщи предприемачът Красимир Дачев за " Твоят ден " на NOVA NEWS.

Днес в 12 ч. ще има среща на работодателите, на която стартира организация за протестни дейности на 18 май.

По думите му даже най-яростните антикомунисти гледат единствено своя интерес. " Индустрията, в случай че няма прогнозируемост и бистрота, не може да си прави сметката. Едно дружество, което е плащало 700 000 лв. на месец за ток, в този момент заплаща 3,4 млн., огромна част от тях предплатено месечно. Компенсират те с по-малко от милион. Всички компании се декапитализират, вземат се тъпи политически решения и от европейските, и от нашите управляващи, припявайки им ", изясни Дачев.

Той попита за какво трябваше да се стопират доставките, вместо постепенно да се търсят нови снабдители. " Властта е краткотрайно ръководеща. Трябват дълготрайни контракти за тока на рационални цени, да вземем за пример 200 лв.. Всички са на границата и почват да банкрутират ", акцентира предприемачът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР