Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите

...
Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите
Коментари Харесай

Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

Едно от звездните бебета на 2019 година, дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов , отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който дами орисват детето, а точно - погачата. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@shopov) on Jan 21, 2020 at 10:47am PST

Е, Амая сигурно няма да си спомня и момент от празненството, само че от фотосите в профила на Теа се вижда, че е било в действителност уютно, радостно и красиво празненство.
               

A post shared by (@teaminkova) on Jan 21, 2020 at 9:43am PST

Във влога си Теа споделя, че много компании са се свързали с тях с предлагането да създадат те празника на Амая и то гратис, само че родителите отказали, защото желали сами да го провеждат, с цел да бъде още по-специален.
               

A post shared by (@teaminkova) on Jan 15, 2020 at 10:18am PST

Празникът се провежда на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая той е почнал рано сутринта с посещаване в черква, където духовник им е чел молитва. На младите родители било предложено да не чакат бебчето да навърши годинка.
               

A post shared by (@teaminkova) on Jan 10, 2020 at 11:12am PST

Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, доста френски макарони и торта.-->
               

A post shared by (@teaminkova) on Jan 5, 2020 at 7:45am PST

Разбра се, че Наум и Теа чакат първата си рожба, през лятото, когато двамата споделиха фотография от гръцката си отмора на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември предходната година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР