Едно от разпознаваемите имена в последното десетилетие в НБА и

...
Едно от разпознаваемите имена в последното десетилетие в НБА и
Коментари Харесай

НБА играч и българската му съпруга загинаха в катастрофа

Едно от разпознаваемите имена в последното десетилетие в НБА и брачната половинка му, чийто родители са българи, починаха в злополука в Калифорния. Расуъл Бътлър, изиграл общо 13 сезона за Маями, Ню Орлиънс/Оклахома Сити, Лос Анджелис Клипърс, Чикаго, Торонто, Индиана, Вашингтон и Сан Антонио и жена му, чието цялостно име е Лиа ЛаБел Владовски са намерили гибелта си нощес наоколо до един от кварталите на Лос Анджелис - Студио Сити.

Rest In Peace my brother #RasualButler
— Kobe Bryant (@kobebryant) January 31, 2018
Според информация на локалната полиция 38-годишният деец е изгубил надзор над своя Рейндж Роувър, след което колата се е блъснала в стена и се е превъртяла. Бътлър имаше приблизително по 7.5 точки и 2.4 битки в общо 809 мача от постоянния сезон, като на шест пъти игра и в плейофите на Лигата.

Everybody loved Rasual Butler! pic.twitter.com/IxYJX8OLUU
— Ballislife.com (@Ballislife) January 31, 2018
Съпругата му Лиа ЛаБел е родена в Канада, само че родителите й са българските музиканти Трошан и Анастасия Владовски, които бягат от комунистическа България в края на 70-те години. Те са част от групите “Сребърните гривни” и “Тоника”. Чичо на Лиа е починалият Чочо Владовски от група “Тангра”. Самата тя е финалист в третия сезон на American Idol и също имаше сполучлива музикална кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР