Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. изглежда

...
Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. изглежда
Коментари Харесай

Едно от смразяващите предсказания на Баба Ванга се „сбъдва“ за Обединеното кралство само дни след 2024 г.

Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 година наподобява към този момент се е сбъднало за Обединеното кралство единствено дни след Новата година.

Приписваният мистик и врач, който твърди, че може да вижда в бъдещето, предсказа утежняване на климата, с няколко ужасяващи метеорологични феномени, които евентуално ще провокират безпорядък през годината.

Вчера Британците се разсъниха от сняг в някои региони през вчерашния ден, само че " рядко " метеорологично събитие - мразовит дъжд - удари североизточната част на Англия. Миналата седмица бурята Хенк докара до опустошителни наводнения, които накараха хиляди да бъдат евакуирани от домовете си, защото реките в цялата страна прекъснаха коритата си. Наименуваната стихия донесе вятър със скорост 94 благи в час и лиши живота на двама души, мъж на към 50 години и 87-годишна жена.

Баба Ванга, чието цялостно име е Вангелия Пъндева Гущерова, загатва за сходни събития, в допълнение към други феномени, свързани с изменението на климата, в това число трусове и цунами.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР