Едно от последните нови попълнения на Лудогорец Станислав Манолев изрази

...
Едно от последните нови попълнения на Лудогорец Станислав Манолев изрази
Коментари Харесай

Манолев: Бием Ботев и Черно море и сме шампиони

Едно от последните нови попълнения на Лудогорец Станислав Манолев изрази убеденост, че тимът ще стане първенец, макар че позволи поредна неверна стъпка в преследването на купата. Разградчани стигнаха единствено до 1:1 против Левски и може задатъкът им на върха да бъде стопен единствено до една точка.

Според някогашния състезател на ЦСКА и Литекс, "орлите " са изгубили две точки в семейството на "сините ", само че за него това не е проблем, тъй като е на мнение, че ще бъдат извоювани последните два дуела и купата ще остане в Разград.

"Разбира се, че загубихме две точки. Разви се съвършено за нас мача, само че не успяхме да го затворим. Нямаше фаул за Левски, Горалски влезе рамо в рамо против Костов мисля, само че това е футболът. Трябваше да приключим мача с 11 души, а то какво стана. "

"Има леко напрежение, само че не е до него. Просто закъснели дейности на мои съотборници в центъра на терена, които са безсмислени и се вършат фаулове, които са си за картони. Ще се вдигнем, предстоят ни мачове с Ботев и Черно море, ще ги победим и ставаме първенци ", съобщи Манолев след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР