Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек даде интервю

...
Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек даде интервю
Коментари Харесай

Нов в Левски: Ще се борим на всички фронтове

Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек даде изявление пред клубната телевизия на "сините ". Той показа първите си усещания от клуба, треньорите и съотборниците си.

"Много съм удовлетворен, че съм тук. Всички ме одобриха доста добре. Избрах Левски след диалог с техническия щаб. Казаха ми, че ще имам опция да се потвърдя и да имам значима роля в отбора, да играя в евротурнирите също по този начин, разбрах, че Левски е огромен тим ", стартира Мазурек.

"Чувствам се доста добре измежду момчетата, одобриха ме задушевно, удовлетворен съм от това. Треньорите се отнасят също добре с мен. Всички ми оказват помощ доста в акомодацията и съотборниците ми, както и треньорския щаб. Като цяло всички са доста общителни с мен. Преди да се причисля към Левски се осведомих за футбола тук. Смятам, че ще се борим за купата и за влизане в групите на Лига Европа. Искам да създадем огромен тим ", продължи аржентинецът.

"Мисля, че се представяме добре за този стадий на подготовката. В първият мач бяхме малко мудни, само че във втория стояхме добре и в двете полувремена. Имаме положителни шансове против Ружомберок и би трябвало да дадем максимума от себе си, с цел да спечелим ", сподели още атакуващият халф.

"На почитателите желая да кажа, че имаме добър отбор и имаме потребност от горещата им поддръжка ", добави в умозаключение играчът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР