Едно от най-важните лица в администрацията на Доналд Тръмп и

...
Едно от най-важните лица в администрацията на Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Зетят на Тръмп гласувал години наред като жена

Едно от най-важните лица в администрацията на Доналд Тръмп и шурей на президента Джаред Къшнър от към този момент 8 години упражнява правото си на глас... като представител на нежната половинка от човечеството, разкрива новинарският уебсайт Wired, представен от БГНЕС.
Онлайн медията базира информацията си на нюйоркската изборна комисия на Ню Йорк, към която Джаред Къшнър попада като гласоподавател. Според конфискуваните данни от изборните описи, президентският шурей се води регистриран от ноември 2009 година, само че...като жена.
От портала показват, че за момента остана неизяснено дали сбърканият пол на Къшнър е резултат на неволна неточност, или съзнателно подаване на погрешни данни, само че и в двата случая остава въпросът за какво цели 8 години неверната информация не е била регистрирана и поправена в регистрационната му форма.
Грешното регистриране повдига въпроси от страна и на английския вестник The Independent за достатъчната квалифицираност на някогашния бизнесмен, който се причисли към Белия дом по-рано тази година и има много дълъг лист с отговорности. Такива, да вземем за пример, са мирът в Близкия изток, актуализирането на технологиите в американското държавно управление, създаването на политики за промяна на директните закононарушения и развиването на комерсиалната политика.
Новите разкрития за Къшнър идват на фона на обвиняванията, че е употребил персоналната си поща за служебни цели, както и че е поддържал непосредствен контакт с някогашния съветски дипломат във Вашингтон Сергей Кисляк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР