Едно от най-важните инвестиционни намерения на Община Плевен за тази

...
Едно от най-важните инвестиционни намерения на Община Плевен за тази
Коментари Харесай

Предстои пълно обновяване на бул. Скобелев в Плевен, укрепват и сградата на художествената галерия

Едно от най-важните капиталови планове на Община Плевен за тази година е стартът на главен ремонт на метода към Скобелев парк музей и пешеходното пространство на бул. „ Ген. Скобелев ”.
Изготвеният повсеместен план е на стойност 4 191 975.94 лева с Данък добавена стойност . Ще бъде осъществен повсеместен ремонт на съществуващата настилка от гладък мрамор и полагане на нова настилка от термолющен гранит; създаване на поливна система; реорганизация на съществуващия водопровод; създаване на нов дъждовен колектор, обезпечаване на налична среда; озеленяване; замяна на осветителните тела с нови; създаване на детска площадка и фитнес навън.
 Рехабилитират напълно две от значимите улици в индустриалната зона на Плевен Рехабилитират напълно две от значимите улици в индустриалната зона на Плевен
Реконструкция на две значими улици в Индустриалната зона на града стартира Община Плевен при започване на новия строителен сезон. Улица &bdqu...
Реконструкцията ще се извърши в два стадия. Първият включва сектора от паметника Майка България до входа на Скобелевия парк. Необходимите средства в размер на 584 120 лева се обезпечават от предоставените с Постановление на Министерския съвет 700 000 лв. във връзка годишнина от Плевенската епопея.
През идния месец май ще стартира градивното подсилване и възобновяване на постройката на ХГ „ Илия Бешков ”, която се намира на бул. „ Скобелев ”. Високи подпочвени води са образували в основите на зданието кухини, или така наречен каверни. По тази причина в галерията ще бъдат демонтирани подовите настилки от мраморни плочи и ще бъде осъществено укрепване на земната основа посредством инжекционен монтаж, ще бъдат изпълнени нови стоманобетонни плочи и ще бъде заменена дограмата. Стойността на дейностите е 389 458.67 лв. с Данък добавена стойност, срокът за довеждане докрай на обекта е 110 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР