Едно от най-уважаваните мъжки списания в света - GQ, избра

...
Едно от най-уважаваните мъжки списания в света - GQ, избра
Коментари Харесай

Мохамед Салах за бъдещето си в Ливърпул

Едно от най-уважаваните мъжки списания в света - GQ, избра за първата си корица за 2022 година футболната звезда Мохамед Салах. Той се появява с просторно изявление и доста приятна фотосесия в броя, който излиза при започване на февруари.

29-годишният египетски национал и състезател на Ливърпул споделя за детството си, пътят към международния футбол и огромната отговорност, която носи славата му.

За фотосесията Салах носи марки като Louis Vuitton, Gucci, Hermes, винидж модели на Adidas, както и фланелки на Ливърпул. Футболистът споделя, че да бъде един от най-обичаните хора в Египет е чест, която от време на време му тежи. Особено когато фамилията му е притеснявано от почитатели.

Салах споделя, че част от триумфа си дължи на мотивационните книги, които чете: " Тънкото изкуство да не ти пука " на Марк Менсън, томовете на Наполеон Хил, както и мотивационните речи на Тони Робинс и Зиг Зиглър.

Един от главните въпроси, които вълнуват почитателите на Салах, е ориста му в Ливърпул. " Искам да остана, само че това не е в моите ръце. В техните е. Те знаят какво желая, а аз не желая някакви извънземни неща ", споделя той пред GQ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР