Eдно от най-талантливите деца, участвали в музикални реалити формати –

...
Eдно от най-талантливите деца, участвали в музикални реалити формати –
Коментари Харесай

Лудогорец обяви програмата за празненствата на 7-ата

Eдно от най-талантливите деца, взели участие в музикални реалити формати – 12-годишната Жаклин Таракчи, ще пее за почитателите на Лудогорец преди съботния мач с Левски. След неговия край футболисти и треньори ще получат златните медали и купата за седмата поредна купа. Родената в Разград певица, която стана всенародна фаворитка с представянето си в шоуто „ България търси гений “, ще подгрее публиката преди първия съдийски сигнал. Редом с нея публиката ще забавляват още гении от Разград с невероятни музикални заложби - Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев.
Шоуто преди срещата ще продължи с зрелище на танцова школа „ Хорце “ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от главно учебно заведение „ Васил Левски “ пък ще вършат флашмоб на тематика " Бъди благополучен ".

След мача почитателите ще станат очевидци на церемонията по награждаването на първенците. Вечерта ще приключи с концерт на рапъра 100 Кила и Маги Джанаварова и грандиозна заря в чест на купата.

ПФК Лудогорец напомя, че билети за дуела с Левски се продават на клубната база в Разград. В събота ще работи и касата на улица “Васил Левски “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР