Едно от най-разпознаваемите лица на БНТ - водещият на История.бг

...
Едно от най-разпознаваемите лица на БНТ - водещият на История.бг
Коментари Харесай

Топ лице от БНТ: За благото на човечеството фашистка Русия трябва да бъде унищожена, както беше унищожена нацистка Германия

Едно от най-разпознаваемите лица на Българска национална телевизия - водещият на История.бг Георги Ангелов, постоянно громи Русия и режима на Путин с конкретика и обстоятелства. Точно година след войната той упорства най-накрая някой да изрече на глас потребността от това фашистка Русия да бъде унищожена, тъй като това ще се отрази благотворно на човечеството:

ЕТО Гражданско отделение ЦЕЛИЯ ТЕКСТ НА СТЕНАТА НА ГЕОРГИ АНГЕЛОВ:

Нищо не ме изненадва в съветската агитация, реторика, неистини, настъпателност, дълбока камплексираност и измислено православно езичество. Те са същите, каквито ги познавам още от 1960 година, а и отпреди това от историята. Те постоянно са вършели своите зверства и закононарушения с думата " мир " на уста. Не ме изненадва и клонинга на диктатора Живков, наричен президент, нито неговите съветниците, нито служебните му лакеи от държавните управления, нито комунистическата и фашизоидна злина, която още веднъж е в Парламента ни. Не ме изненадва и пасивно-ехидната позиция на огромна част от моите сънародници, тъй като тях ги помня и от по този начин наречения " възродителен развой " пък и от други събития. Не ме изненадва и първичната доверчивост и наивност на Запада към московския сатрап, както не ме изненада и последвалата взаимност и неотстъпчивост. И това към този момент съм го виждал. Истински ме изненадва, че към момента никой не е споделил на всеослушание очевидната истина: За богатството на човечеството фашистка Русия би трябвало да бъде унищожена, както беше унищожена нацистка Германия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР