Едно от най-простите неща, които можем да направим в кулинарно

...
Едно от най-простите неща, които можем да направим в кулинарно
Коментари Харесай

Невиждан способ за варене на яйца побърка мрежата (Видео)

Едно от най-простите неща, които можем да създадем в кулинарно отношение е варене на яйца. Всеки човек, без значение от своя пол и възраст, може да свари яйце. Но постоянно се случва по този начин, че по време на варенето, яйцето може да се спука и по този начин да се съсипе. Затова и през днешния ден ви представяме един необикновен способ за варене на яйца, който освен е автентичен, само че и е пъклен бърз и сполучлив.

Със сигурност тази рецепта за подготвяне на яйца е най-бързата, здравословна и красива. Може да се впиша като страхотна закуска, обяд или даже вечеря, предават от jenata.blitz.bg. Сготвеното по този метод яйце ще добави всяко ядене: чорба, юфка, сандвич и всяка гарнитура. Не е належащо да изтъквате на никого за преимуществата на този артикул, изключително за достъпността и хранителната му стойност – той има едни от най-хубавите параметри.

Ще имате потребност от:
-Дълбок тиган (плитък също е подобаващ, само че в него няма да е толкоз удобно).
-Черпак.

Съставки: яйца, сол, черен пипер, слънчогледово масло – всички по желание и по избор. Слагаме тигана на огъня. Налейте вода в тигана на равнище тъкмо под купата на черпака. Изчакайте водата да заври и по-късно разбийте яйцето в черпака за чорба. Добавете сол или черен пипер, по усет.

Веднага щом водата стартира да кипи, черпакът с яйцето се спуска във врящата вода съвсем напълно, само че не оставяме водата да влезе в черпака. Задръжте го за към 10 секунди, до момента в който яйцето „ се сготви “. След това сложете вода в черпака, с цел да улесните изваждането на наличието и извадете яйцето от черпака. Оставете го да плува във врящата вода, до момента в който стигне до мечтаното положение. Извадете и сложете яйцето в паница. Приятен вкус!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР