Едно от най-популярните лица на британската телевизия Би Би Си

...
Едно от най-популярните лица на британската телевизия Би Би Си
Коментари Харесай

Гари Линекер е свален от екрана на BBC след критики в Туитър към правителството за мигрантите

Едно от най-популярните лица на английската телевизия Би Би Си (BBC) Гари Линекер е свален от ефир поради рецензии към държавното управление. Бившият футболист, който е водещ на спортното предаване Match of the day (Мач на деня), направи мнения в " Туитър " за миграционната политика на Англия.
Това провокира гневен спор сред Линекер и правилтеството, а от BBC оповестиха, че той няма да води програмата в събота вечер, когато обичайно е на екран. Той е бил известен, че преди да се завърне, би трябвало да бъде съгласувана позицията му във връзка с потреблението на обществените медии.

Скандалът засенчи новината за партньорство, подписано сред английския министър-председател Риши Сунак и френския президент Еманюел Макрон, а BBC беше упрекната, че се е поддала на политически напън.
Линекер, който е приемал бежанци в дома си, ретуитва обява с видеозапис на вътрешния министър Суела Браверман, която приказва за закона, с коментара " Господи, това е извънредно ".
Линекер се сблъска с ответна реакция на мненията си, които бяха разкритикувани от говорителката на Сунак като " неприемливи ", само че съобщи, че " ще продължи да се пробва да приказва за тези небогати души, които нямат глас ".

Двама от специалистите на BBC Алън Шиърър и Йън Райт оповестиха, че няма да участват на екран в събота, защото са солидарни с Линекер. По-късно това направиха и други футболисти, които обичайно са канени. От малкия екран прибавиха, че ще излъчат само картина от мачовете, само че без водещ и мнения в студиото.
Мач на деня е най-популярната спортна стратегия във Англия. Тя се излъчва в събота и неделя вечер (понякога и през седмицата), като прави преглед на срещите от Висшата лига. Показват се определени моменти от дуелите, след което Линекер и специалистите проучват видяното.

Гари Линекер, Алън Шиърър и Иън Райт снимат епизод на " Мач на деня ".
 
11 Март 202346811 Март 202376911 Март 202323711 Март 2023147211 Март 2023129811 Март 2023810КоментариДемокрация, Сър! Par exellence!11 Март 2023 10:45ч.
Ще ми подлага на критика държавното управление на малобритания! No pasaran! И, Гари, това е " народна власт " - не си с " вярната линия " - out от екрана! Но, млад си още, има време да се научиш! А след това, социализмът... нещо си! Анадънму?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Социализмът нещо си... Ами социализма беше неприятен за тях, тъй като не можеха да изсмукват и експлоатират една забележителна част от света и човечеството11 Март 2023 10:50ч.
С измяната на Горбачов и сие този проблем им се реши и те прекараха няколко десетилетия в безметежно плюскане. Никаква по-горяма успеваемост няма в " пазарната " им " стопанска система ". Това е паразитизъм. Но гювечът свърши.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винкела11 Март 2023 10:52ч.
Вчера се срещнах с един австралиец живееще в България. Заможен. Симпатяга. Антиглобалист. Абсолютно в час по всички международни въпроси. Изненадващо за човек с такива корени. Идва в БГ след Холандия, където е живял няколко години. " Как по този начин? ", запитвам го, шегувайки се, " Няма ли да ти липсва демокрацията? ". Използва доста прецизен лафа: Там споделя е среда на " " Pretended democracy ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Демократически ташаци на евроатлантически рояци11 Март 2023 10:47ч.
Абе да няма отново мораво рогче по реколтата на Запад? Що всички превъртяха от един един път?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023190928 Фев 2023124309 Март 2023119203 Март 20232817
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР