Едно от най- нетрадиционните събития в Пазарджик… Различно, умело съвместило

...
Едно от най- нетрадиционните събития в Пазарджик… Различно, умело съвместило
Коментари Харесай

Нетрадиционно, различно, екзотично, в Пазарджик

Едно от най- нетрадиционните събития в Пазарджик… Различно, ловко съвместило другите изкуства, разнообразни култури, показващо какъв брой малко село е света към нас. Екзотично, проникнало в Азиатската просвета, показано от един странник. Загатване за книга загадка, изрисувана от мистериозна художничка от далечният Ориент. Езотерика, нематериалност, умна игра с непознатата Азия.



Японски спектакъл, „ Дъщерята на Самурая “, японски кукли, направени от един от най- положителните майстори на кукли, японски кукловод. Тайландска художничка, изрисувала книгата на един Пазарджишки пилигрим… Снимки, показващи това което никой няма да ви покаже… Книга, разбиваща с тропот, с метафизичен чук, стандартите, обгръщащи ни повече от 80 години. Коктейл, ягоди, стичащ се шоколад, Просеко, класическа музика, цигулка, ноти, Западно Европейска култура… без никой да желае да ви продаде, каквото и да е, необичайно, доста необичайно, извънредно странно…



И фотограф, младо, извънредно интелигентно момче от Бургас, завършващо археология, живеещо с археологията от 5 годишен, от времето когато родителите му са работели на разкопки в Созопол, обичащ да чете, класика, литература, извинявайте забравих да загатна, в случай че въобще има каквото и да е значение, той е от ромски генезис.



*Автор - Илиян Кузманов

Снимки - Дико Димитров
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР