Едно от най-харесваните холивудски семейства - това на Блейк Лайвли

...
Едно от най-харесваните холивудски семейства - това на Блейк Лайвли
Коментари Харесай

Романтичното бягство на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Едно от най-харесваните холивудски фамилии - това на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, може и да има куп грижи и отговорности около четирите си деца, само че това надалеч не значи, че романтиката се е изпарила. Дори в противен случай - двамата към момента вървят на най-обикновени срещи, на които просто си открадват малко време без децата.
 Блейк Лайвли и Betty Buzz - може ли да рекламираш алкохол, без да пиеш алкохол
Защо Блейк Лайвли си навлече рецензии от почитателите

И по какъв начин се отбрани актрисата

Доказват ни го още един път, когато са видяни в Париж, на обяд в ресторант La Poule Au Pot.

Райън Рейнолдс е в нехаен градски жанр - с черни панталони и разкопчана риза, под която носи бял потник или тениска. Не е не запомнил и аксесоарите - слънчеви очила и шапка на Wrexham AFC - футболният тим, на който е притежател.

Блейк Лайвли пък е стилна, както постоянно, само че нито повече, нито по-малко, в сравнение с е нужно за разходка из френската столица. Облякла е дълга бяла рокля с флорални претекстове, която е комбинирала с връхна дреха със синьо-бели райета. За пъстър акцент във визията си е заложила на дребна розова чанта Chanel.

Няма по какъв начин да не отбележим, че актрисата наподобява в страхотна форма след раждането на четвъртото си бебе през февруари. Тя и  имат още три деца - Джеймс (8 г.), Инес (6 г.) и Бети (3 г.), припомнят ни от E! News.

Самата  пък в никакъв случай не е криела, че натъртва на спорта, с цел да поддържа тялото си. От време на време в Instagram профила си тя качва фрагменти както от упоритите си тренировки, по този начин и секси фотоси по бански, с които пък показва резултатите от напъните си във фитнеса.

Наскоро актрисата още веднъж показа своя фотография по бански, към която в един от мненията консуматор написа: " Как по този начин имаш 4 деца? " В отговор тя отбелязва инструктора си Дон Саладино, а по-късно шеговито прецизира, че не той е татко на децата ѝ, а той е индивидът, който ѝ оказва помощ още веднъж да се побере в облеклата си след раждане.
 It Ends with Us с Блейк Лайвли и Джъстин Балдони стопира фотоси поради стачката на сценаристите в Холивуд
Неприятни вести за Блейк Лайвли

Какво се случва в Холивуд

" Той е даже по-добър човек и другар, в сравнение с треньор. И това приказва доста ", добавя Блейк Лайвли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР