Едно от най-горещите дербита в Италия предстои тази вечер. Милан

...
Едно от най-горещите дербита в Италия предстои тази вечер. Милан
Коментари Харесай

"Милан" - "Ювентус" и още футбол с марка Серия "А"

Едно от най-горещите дербита в Италия следва довечера. " Милан " приема " Ювентус ". Двубоят от Серия " А " стартира в 19 ч. и ще се излъчи онлайн по RING.

Пълен стадион за дербито. 80 хиляди билета към този момент са продадени като почитателите на " Милан " са обнадеждени в крайния триумф, макар неубедителна игра на росонерите в последния месец. Дългоочакваният конфликт на Леонардо Бонучи с някогашните си съотборници няма да се състои. Защитникът изтърпява наказване и ще бъде на трибуните.

Част от тифозите на " Милан " пък иронизират поради формата на Бонучи, че точно в този момент възможностите за триумф са по-големи. В отбрана ще работят Романьоли, Сапата и Рикардо Родригес. Те ще би трябвало да се оправят с триото Куадрадо-Дибала-Манджукич.

Шампионите влизат със самочувствието от 10 маркирани гола в последните си 2 мача в Серия " А ", само че и с значима задача - наложителни 3 точки, с цел да не изостават от водачите " Наполи " и " Интер ". Миналият сезон " росонерите " завоюваха на " Сан Сиро " с 1:0.

В 21:45 ч. още веднъж по RING пък ще бъде излъчен дуела сред вицешампиона " Рома " и " Болоня ". Утре програмата ни продължава с " Наполи " - " Сасуоло " от 16 ч. и " Торино " - " Каляри " от 21:45 ч. Кръгът затварят " Верона "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР