Едно от най-големите предизвикателства пред предприемачите и иноваторите в бизнеса

...
Едно от най-големите предизвикателства пред предприемачите и иноваторите в бизнеса
Коментари Харесай

Първата стъпка към новите идеи

Едно от най-големите провокации пред бизнесмените и иноваторите в бизнеса постоянно се преглежда като едно от най-големите им преимущества. Техните знания за метода, по който работи дадена промишленост, за продуктите и услугите, които са били сполучливи в предишното и за най-продуктивните модели и канали на връзка, наподобяват извънредно потребни на пръв взор. Въпреки това, когато приказваме за нововъведения, знанията за предишното не се гаранция за предстоящ триумф.

Всъщност имаме учредения да имаме вяра, че дълбоките знания за даден артикул или промишленост могат да доведат до късогледство и закъснение от конкуренцията, която се концентрира върху потребностите на новите пазари и се възползва от последните способи и принадлежности в промишлеността.  

Когато става въпрос за иновация, има три неща, на които би трябвало да обърнете особено внимание:

1. Правите едно и също нещо още веднъж и още веднъж

Както е споделил Алберт Айнщайн: „ Лудост: да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж, и да очакваш разнообразни резултати. ” Много иноватори попадат в този капан, като се пробват да основат нещо ново, следвайки потвърдени с времето формули, артикули, пазари и бизнес модели. Истината е, че с цел да извършите нещо новаторско, не може да се осланяте на остарели знания, принадлежности и разбирания за пазарите.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР