Едно от най-големите богатства на жените е здравата и добре

...
Едно от най-големите богатства на жените е здравата и добре
Коментари Харесай

Жена изми косата си с брашно, резултатът я шокира

Едно от най-големите благосъстояния на дамите е хубавичко и добре поддържана коса. Напоследък се появи нова наклонност в грижата за косата.

А точно, можете да употребявате брашно за измиване на косата си и по този метод ще я " подхраните " с доста витамини.
 Пийте кафе единствено по това време, с цел да не си съсипете здравето Пийте кафе единствено по това време, с цел да не си съсипете здравето
Диетолози от Съединени американски щати дефинираха най-подходящото време за пиянство на кафе, с цел да бъде то оптимално потребно. Препоръките им са оповестени в с...

Брашното е положително, тъй като съдържа нишесте, което топи мазнините от косата и скалпа. Витамините, цинкът, желязото и други хранителни субстанции ще я укрепят и тя ще стане по-мека.

Препоръчително е да избягвате пшенично брашно, което заради съществуването на повече глутен може да залепне по косата ви, за препоръчване е да употребявате ръжено или от нахут.

Как да измиете косата си с брашно?

Смесете чаша вода с 4 супени лъжици брашно. Разбъркайте, до момента в който се образува кремообразна паста. Ако желаете, можете да добавите няколко капки етерично масло. Нанесете сместа върху косата и оставете за най-много 10 минути. Накрая изплакнете добре косата и измийте с елементарен шампоан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР