Едно от най-гледаните предавания в българския ефир „Като две капки

...
Едно от най-гледаните предавания в българския ефир „Като две капки
Коментари Харесай

Ето кой ще води юбилейния сезон на Като две капки вода

Едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир „ Като две капки вода “ ще отпразнува юбилеен сезон. Зрителите ще се насладят на невероятни превъплъщения и доста изненади. Водещи на сезон 10 на хитовото предаване за фалшификати ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, който се завръща в предаването особено поради годишнината.

„ Не са доста предаванията, които имат толкоз дълъг живот. Щастлив съм, че „ Като две капки вода “ е това, което беше, и продължава да притегля толкоз доста фенове. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, само че постоянно можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да създадем и взехме решение Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „ Като две капки вода “ и ще води юбилейното издание с Геро. „ Забраненото шоу на Рачков “ ще оставим за септември, защото просто е невероятно Рачков да води две излъчвания “, показа продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян в " Здравей България ".

Станаха ясни и първите двама участници, които ще влязат в 10-я сезон на „ Като две капки вода “. В конкуренцията за най-хубави фалшификати ще се включат актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев. Кои ще са останалите участници, ще разберем доста скоро

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР