Едно от най-гледаните и любими шоу предавания „Като две капки

...
Едно от най-гледаните и любими шоу предавания „Като две капки
Коментари Харесай

Зрителите скочиха на Халваджиян заради Рачков

Едно от най-гледаните и обичани шоу излъчвания „Като две капки вода“ започва новият десети сезон. Водещ още веднъж ще бъде Димитър Рачков дружно с Геро. Това заяви продуцентът на предаването пред Нова ТВ.

„За десетия сезон доста мислехме какво да създадем като смяна и взехме решение, което вие чувате за първи път. Рачков се връща в „ Като две капки вода “ и ще бъде водещ дружно с Геро. „ Забраненото шоу на Рачков “ се измества за септември месец, защото няма по какъв начин той да води две излъчвания. Взехме решение за юбилейния сезон, Рачков, който е емблема на шоуто да се завърне дружно с Геро. Това е положителна вест, защото публиката си харесва водещите на „ Капките “, сподели Халваджиян.
външна реклама

Но не по този начин мислят почитателите на предаването, които разясниха новината за връщането на Рачков. Може би след девет сезона, би трябвало да има и нови лица като водещи и изключително жури, където пък Фънки и Хилда са през цялото време.

Това шоу към този момент се изтърка, едни и същи водещи, лигавщина до безспир, журито е постоянно, участниците в множеството случаи хора от обкръжението на продуцента. Абе можем си и без него.

Е, добре, ще гледаме.Но,моля ви,г-н Халваджиян, в случай че може, без Михаела Маринова, без Фънки….Все едни и същи лица гледаме,омръзнаха ни….

Аз се чудя за какво във Капките не вземат участие елементарни и незнайни хора като нас да се превъплъщаваме във звезди и да ги имитираме ще е забавно за самия и фен и публиката,която ни гледа.Това би трябвало да го създадат.

Но несъмнено комикът не е изгубил правилните си почитатели, които приветстват завръщането му като водещ на едно от най-гледаните излъчвания.

Ама по този начин ме зарадвахте
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР