Едно от най-дългоочакваните събития за годината, в които звезди ще

...
Едно от най-дългоочакваните събития за годината, в които звезди ще
Коментари Харесай

Америка в очакване на Уилям и Кейт

Едно от най-дългоочакваните събития за годината, в които звезди ще са принц Уилям и Кейт Мидълтън, следва след няколко дни. Двамата ще заминат за Съединени американски щати в сряда, 30 ноември, за връчването на премиите Earthshot Prize.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям, Earthshot Prize и оповестеното им посещаване в Съединени американски щати в края на 2022 година
Кейт и Уилям не останаха длъжни на Хари и Меган

Каква е повода за визитата на херцозите в Съединени американски щати

Събитие от ранга на СуперБоул - по този начин дефинират идването на принца и принцесата на Уелс в Америка локалните всемирски медии. И евентуално в действителност е по този начин - неизбежни са паралелите с предходната принцеса на Уелс - Даяна, и огромната обич, на която тя се радва в Съединени американски щати.

Earthshot Prize са учредени от принц Уилям като опит да предложи оптимистична позиция към проблемите с околната среда и климатичните промени. Наградите се дават за достижения, свързани със справяне с горните проблеми.

Ето и каква ще е програмата на визитата на Уилям и Кейт в Америка. В сряда те ще бъдат посрещнати в Бостън от кмета Мишел Ву и английския дипломат Каролин Кенеди, като ще обсъдят дружно церемонията по връчването на премиите, която ще се състои в петък, 2 декември.

В четвъртък принцът и принцесата ще посетят няколко организации в града, които се занимават с устойчиви технологии и действия. В петък денем Кейт Мидълтън ще посети Центъра за детско развиване в университета в Харвард, а Уилям - библиотеката и музей на Джон Кенеди.
 Снимка 596960

От People прецизират, че въпреки принц Уилям и брачната половинка му да са в Съединени американски щати, където живее брат му принц Хари, не се чака среща сред двамата. Според източник на изданието главният фокус на принц Уилям е Earthshot Prize и той няма да допусне " да се разсейва с други неща ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР